💗Hoidot 👼

Intuitiivinen hoito enkelten kanssa

Hoito on hyvin lempeä ja rakkaudellinen. Hoidon tilattuasi otan sinuun yhteyttä. Silloin sovimme tapaamisen ajankohdan. Mikäli tilaat hoidon etänä, voit itse yhteydenoton myötä halutessasi kertoa minulle, mihin tunnet tarvitsevasi hoitoa. Voin myös tehdä hoidon vaiston varaisesti.
💞💚😇 
Hoidon aikana otan intiitiivisesti enkeleihin yhteyttä. Yleensä saan enkeleiltä tietoja esim. eri vartalon osista (mm. kipeät jalat, stressaantunut keho, mieli, ym.), jotka tarvitsevat hoitoa. Samalla saatan nähdä eri värejä, enkelinimiä, ym.
Voin myös halutessasi kohdistaa hoidon suoraan siihen, mihin tunnet hoitoa tarvitsevasi.
Voit aina luottaa siihen, että enkeleille tärkeintä on auttaa sinua rakkaudella.
❤️😇 
Ennen etähoitoa kerron sinulle ohjeet hoitoon valmistautumiseen, hoidon vastaanottamiseen sekä siihen, mitä sinun on hyvä  tehdä tai ottaa huomioon hoidon jälkeisinä päivinä.
Etähoidon voin tehdä silloin kun tunnen energiat oikeiksi. Tässä tapauksessa voit ottaa sen vastaan silloin kun haluat. ❤️Halutessasi voimme myös sopia hoidon ajankohdan etukäteen. 
💚 😇❤️

Yleensä etähoitoon kannattaa varata reilusti aikaa. Saatat esimerkiksi nukahtaa hoidon aikana. Voi myös olla, että koet tarvetta hoidon jälkeen jäädä lepäämään.                                      Yhtä hyvin saatat myös tuntea olevasi virkeä ja energinen. 

😊 
Muista, että kaikki tapahtuu sinulle ja sinun energioillesi parhaiten sopivalla tavalla ja joskus oma, välitön reaktiosi saattaa vaihdella sen hetkisestä elämäntilanteestasi riippuen. Ole luottavainen. 

                       ❤️😇❤️                               💚       

Hoito voi olla joka kerralla hieman eri tavalla sinua auttava, hoitava, eheyttävä, erilaiselta tuntuva, mutta se tapahtuu aina sinun oman korkeimman parhaasi mukaisesti. 

❤️ 

 Hoidon vaikutus voi tulla nopeasti esiin, mutta useimmiten sen vaikutus tulee rauhallisemmin esiin. 
 Kaikki tapahtuu sinulle sopivalla nopeudella. 

 🙌❤️

😇

 Joskus itse hoitotilanne saattaa tuntua kohtalaisen lyhyeltä hetkeltä, mutta tapani mukaan asetan sen jatkumaan sinun energioihisi parhaiten sopivaksi ajaksi.

Usein se tapahtuu pehmeästi taustalla niin, ettet välttämättä kiinnitä siihen suurta huomioita. Huomaat kyllä sen vaikutuksen aikaa myöten. 
🤗😊🥰 Kivihoito 

Kivet ovat kautta aikojen olleet ihana, upea, monin eri tavoin auttava ja parantava luonnon voima. 🥰

Itse aloitin kivien kanssa toimimisen 2000 - luvun alkupuolella ja tiedän omien kokemusteni, saamieni palautteiden ja asiakkaiden kokemusten perusteella, mitä kaikkea kivien kanssa voi niin paikan päällä tehtynä, kuin etänäkin kokea.
Niillä on upeita, täynnä rakkautta olevia, energioita puhdistavia, hoitavia ja parantavia energioita. ❤️‍🔥💖

 Kun tilaat minulta kivihoidon, otan sinuun yhteyttä. Riippuen siitä, tilaatko kivihoidon etänä, vai paikan päällä tapahtuvana, yhteydenoton kautta sovimme tapaamisemme ajankohdan, tai,  etähoidon tilatessasi voit kertoa minulle, mihin tunnet tarvitsevasi apua. 
😇🤲
Kyseessä voi olla henkinen tai fyysinen vaiva, tai molempia. 💞
Voin myös katsoa sen intuitiolla. 

 Koskien etänä tehtävää hoitoa, teen mielelläni hoidon silloin, kun tunnen energiat oikeiksi. Tässä tapauksessa asetan sen vastaanotettavaksi silloin, kun sinä koet hetken oikeaksi. Hoidon vastaanottoon annan sinulle etukäteen ohjeet.
Usein asetan vaikutuksen hieman pidemmäksi aikaa jatkuvaksi. 😄
 
Kun haluat niin, teen hoidon
ennalta sovittuna ajankohtana. Sinulle sopivan aikataulun mukaan. 🥰
Tässäkin tapauksessa asetan hoidon jatkumaan vielä itse hoitotilanteen päätyttyä.  😊
 
Jokaisessa vaihtoehdossa kerron sinulle hoidon jälkeen, mitä sen aikana näin ja koin, sekä kerron kanavoidut ohjeet, silloin kun sellaiset saan.
🙏💚💙💛😇
💖 
 


Rakkaushoito

Rakkaus on upea maailmankaikkeudellinen voina, jota mikään ei voi voittaa.

Joskus tuntuu, kuin rakkaus olisi olassa elämässä piiloutunut, mutta silloinkin se on olemassa vaikka emme sitä huomaa.
                       ❤️🧡💛💙💚💜🤎
Rakkaushoidssa toimin intuitiolla. Joskus saan ohjeen ensin puhdistaa energioita, sikloin teen niin. Etukäteen en tiedä, miten minua kehotetaan tekemään. 
                           🥰😇❤️
Hoito voi auttaa sinua niin henkisesti kuin fyysisesti. Se toimii aina sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Sinun sen herkisen tarpeesi mukaan. 
       ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hoidon asetan jatkumaan yleensä hieman pidempään. Annan sinulle erukäteen ohjeet hoidon vastaanottamiseen.