💚 💛Hoidot🧡 💚

Hoidot

Energiahoito on yksi vanhimmista hoitomuodoista jolla voi hoitaa toista ihmistä. Enrgiaa on olemassa monissa eri muodoissa. Esimerkiksi kiviin on varastoitunut ihania maan energioita. Rakkaus, johon jokainen hoito tavalla tai toisella perustuu, on voima, jota mikään ei voi koskaan voittaa. 
❤️
Hoidon aikana ja sitä ennen olen yhteydessä maailmankaikkeuden puhtaisiin, rakkaudellisiin energioihin, joilla sinua autetaan.
😇 💖

 Ennen hoitoa voit itse kertoa minulle mihin tunnet hoitoa  tarvitsevasi, minkälaisia vaivoja, tv. sinulla on.

 Hoidettavat vaivat voivat olla fyysisiä tai henkisiä, myös molempia.
Taivaan voimat, joihin enkelitkin kuuluvat,  rakastavat sinua äärettömän paljon ja haluavat auttaa sinua hoitojen avulla minun kauttani.         
 😇❤️🤗

 Voit myös antaa minulle luvan tehdä hoidon täysin intuitiolla. Silloin sinun ei tarvitse kertoa minulle etukäteen asioista, joihin tunnet tarvitsevasi hoitoa. 

🙌

!!! Huom.!!!
Muista, että hoidossa voidaan vaikuttaa sairauksien oireisiin niitä helpottaen, mutta sairauksien syiden selvittämisessä sinun on parempi kääntyä terveyden hoitoalan henkilökunnan puoleen.

🧑‍💼

Kaikki hoidot tapahtuvat aidolla, suurella rakkaudella, puhtaissa energioissa minun kauttani sinun korkeimmaksi parhaaksesi maalliseen elämääsi vaikuttaen. 
💚❤️💛

Tehdessäni hoidon etänä kerron sinulle etukäteen ohjeet hoitoon valmistautumiseen ja hoidon vastaanottamiseen.
Paikan päällä hoidon tehdessäni kerron sinulle vastaavat ohjeet sekä mahdollisia lisäohjeita tilanteen mukaan. 
❤️‍🔥🤗🥰 

 Hoidoissa kaikki tapahtuu sinun korkeimman parhaasi mukaisesti. Sinä olet rakas. 
💖
Lisää tietoa Intuiivisesta hoidosta enkelten kanssa, Kivihoidosta sekä ihanasta Rakkaushoidosta kohdassa " Intuiiviset hoidot".